Decoratiewerken

Schilder en behang

U kan bij ons terecht voor alle schilderwerken zoals schilderen, vernissen of beitsen van muren, plafonds, trappen, ramen en deuren en dit in alle kleuren en kleurtinten.

Schilder- en behangwerken >>

Buitenschilderwerk

U kan bij bvba Eric Finaut terecht voor alle soorten buitenschilderwerken. Voor gevelwerken wordt er begonnen met een reiniging met hoge druk en het plaatsen van een fixatielaag.

Buitenschilderwerken >>

Decoratietechnieken

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende decoratie-technieken zoals ICE, Screen ICE en Maroc. De meeste van deze technieken worden met inoxspatels aangebracht.

Decoratietechnieken >>

Vloerbekleding

Plaatsing of vernieuwing van uw vloerbekleding? Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van linoleum zowel in kleine, moeilijke ruimtes, waarbij we gebruik maken van een moule, alsook grotere ruimtes.

Vloerbekleding >>

Nieuw: luchtgommen!

Luchtgommen is een vrij recente techniek, waarbij houten voorwerpen diepgaand worden gereinigd. Niet alleen houten ondergronden, ook andere materialen als metaal en steen kunnen aan luchtgommen ondergaan.

Luchtgommen >>

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.