Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken

U kan bij bvba Eric Finaut terecht voor alle soorten buitenschilderwerken. Voor gevelwerken wordt er begonnen met een reiniging met hoge druk en het plaatsen van een fixatielaag (indien nodig). Ook elastische verf bij bouwscheuren en het egaliseren van gevels zijn mogelijk. 

Wij beschikken over onze eigen kleurmengmachine zodat we de kleur perfect kunnen afstemmen op de wens van de klant. Indien de klant dit wenst, kan er ook een beroep gedaan worden op een professionele kleurenconsulent.

Contacteer ons voor meer info >>


Buitenschilderwerken Buitenschilderwerken

Gevelwerken

De schilderwerken van de gevel kunnen worden uitgevoerd in de door de klant gekozen kleur. Voor het schilderen van het houtwerk wordt er hoofdzakelijk (indien mogelijk) gewerkt met kwalitatieve, waterdragende lakken.

Het ijzerwerk wordt grondig geschuurd met een stalen borstel, behandeld met een roestomvormer, voorzien van een roestwerende grondlaag en afgewerkt met lakverf.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor de buitenschilderwerken van uw nieuwbouw- of renovatieproject of wilt u uw interieur opfrissen? Neem dan vrijblijvend contact op of telefonisch op het nummer 059/23 38 84 of GSM 0475/40 47 79.

Contacteer ons vrijblijvend >>