Schilder- en behangwerken

Olivier Finaut voert samen met een 6-tal medewerkers schilder- en behangwerken uit om elk interieur te voorzien van een stijlvolle afwerking.

U kan bij ons terecht voor alle schilderwerken zoals schilderen, vernissen of beitsen van muren, plafonds, trappen, ramen en deuren en dit in alle kleuren en kleurtinten.

Wij beschikken over onze eigen kleurmengmachine zodat we de kleur perfect kunnen afstemmen op de wens van de klant. Indien de klant dit wenst, kan er ook een beroep gedaan worden op een professionele kleurenconsulent. Er is een ruime keuze uit verschillende kleurencollecties zoals “You & Me” van Boss, “Color Key”, “RAL Kleuren”, NCS-kleuren, ...

Contacteer ons voor meer info >>


Milieuvriendelijk, kwaliteit & een mooie afwerking staan voorop

Wij werken hoofdzakelijk met milieuvriendelijke en kwalitatieve verven van Boss Paints & Sigma Coatings (eventueel andere merken op aanvraag). Ook spuitwerk van vlakke deuren, radiatoren en nieuw meubilair behoren tot ons takenpakket.

Voor een mooie afwerking kan het egaliseren van de muren en het opvullen met gipskartonplaten nodig zijn. Dit voorbereidende werk nemen wij, indien gewenst, voor onze rekening. Ook voor het plaatsen van behang, tasso, vliesbehang en patentvliesbehang kunt u rekenen op een vakkundige afwerking.

Vaak wordt gekozen voor vliesbehang om uw muur te renoveren zodat alles mooi effen wordt. Ook kunnen zo eventuele kleine bouwschuren overbrugd worden zodat de muren als nieuw zijn en alles kan afgewerkt worden in een passende kleur en verfsoort.

Indien de klant dit wenst, kunnen wij ook rolgordijnen, verticale of horizontale jaloezieën of dakraambekledingen voorzien zodat een totaalafwerking van het interieur gegarandeerd wordt.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor de schilderwerken van uw nieuwbouw- of renovatieproject of wilt u uw interieur opfrissen? Neem dan vrijblijvend contact op of telefonisch op het nummer 059/23 38 84 of GSM 0475/40 47 79.

Contacteer ons vrijblijvend >>