• Decotechnieken

Decotechnieken


TUSK Aqua Sensa

Olivier en zijn medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende decoratietechnieken zoals ICE, Screen ICE, Maroc, TUSK en Aqua Sense. De meeste van deze technieken worden met inoxspatels aangebracht.
Contacteer ons vrijblijvend >>


ICE

Dit is een revolutionaire decoratieve techniek van BOSS Paints die een semitransparant diepte-effect schept en zo een extra dimensie geeft aan uw muren. Deze bijzondere verftechniek gebruikt minuscule glaspareltjes die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen.


SCEEN ICE

Optimale muurafwerking voor projectiedoeleinden. Geen lichtreflectie en een diepte-effect in combinatie met lichtinval.


MAROC

Maroc is een decoratieve stuctechniek op basis van kalk en marmerpoeder. Het sobere en fluweelachtige effect is geïnspireerd door de eeuwenoude Marokkaanse paleizen en hun geraffineerde decoraties.


TUSK

TUSK werd speciaal ontwikkeld voor toepassingen in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Een naadloos en stijlvol alternatief voor stootbanden, vinylstroken en oplapwerk met verf. De vlotte afwasbaarheid garandeert een hygi├źnisch resultaat. Maar TUSK is ook perfect geschikt voor tal van andere toepassingen. TUSK beschermt ook wanden in scholen, restaurants, hotels, winkels, appartementsblokken en andere publiek toegankelijke gebouwen.


Aqua Sensa

Aqua Sensa is een stuctechniek op basis van cement, fijn zand, bindmiddel en pigmenten. Er is gezocht om tot het beste compromis te komen tussen hardheid en elasticiteit, tussen duurzaamheid en eenvoud in applicatie, tussen onderhoudbaarheid en esthetiek.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor de schilderwerken van uw nieuwbouw- of renovatieproject of wilt u uw interieur opfrissen? Neem dan vrijblijvend contact op of telefonisch op het nummer 059/23 38 84 of GSM 0475/40 47 79.